image Pratite nas:

Neno pozamanterija

Ukoliko tražite pertle, kanape ili oplitanje kablova na pravom ste mjestu. U svom pogonu posjedujemo kružno pleteće mašine pomoću kojih možemo da zadovoljimo sve vaše potrebe iz ove oblasti.

Shodno vašim potrebama možemo da proizvedemo okrugle i plosnate pertle, u bojama, dezenima i dužinama po vašem zahtjevu. Posjedujemo i tehnologiju pomoću koje možemo da proizvedemo voskovanu pertlu koja se koristi u proizvodnji elegantne obuće. Pertle proizvodimo od poliesterskog, pamučnog i poliamidnog prediva a završavamo ih transparentnom celuloidnom trakom 25mm i 40mm širine.

Kanape proizvodimo od poliesterskog, poliamidnog, polipropilenskog i pamučnog prediva u prečnicima od 1,4mm do 15mm u bojama i dezenima po zahtjevu kupca.  Posjedujemo i najnoviju tehnologiju pomoću koje možemo da vršimo okivanje kanapa t-sidrom koji svoju primjenu nalazi u proizvodnji ukrasnih papirnih vrećica. Važno je napomenuti da smo  u mogućnosti da proizvodimo i elastične kanape prečnika od 2mm do 10mm, a iste možemo da sječemo  na željenu dužinu  i da ih okivamo metalnim sidrima za potrebe grafičke industrije.

Za potrebe elektro-industrije u mogućnosti smo da vršimo oplitanje elektro kablova maksimlnog prečnika od 14mm u boji i dezenu po zahtjevu kupca.

Kod proizvodnje uskih tkanina zauzimamo lidersku poziciju u regionu. Razlog ovoga je kompletno zaokružen proces proizvodnje uskih tkanina, počevši od snovanja pa sve do dorade uskih tkanina. U mogućnosti smo da proizvodimo elastične i neelastične uske tkanine, od 5mm do 160mm širine, kao i žakard elastične i neelastične tkanine od 10mm do 40mm širine. Za proizvodnju uskih tkanina koristimo poliestersko, polimidno, polipropilensko i pamučno predivo, kao i sirove gumene niti, sirovu lajkru i opletenu lajkru.

Sve uske tkanine proizvodimo na mašinama renomiranog Švajcarskog proizvođača „Jakob Muller“-a, a kontrola i pakovanje se vrši na poslednjoj generaciji opreme njemačkog renomiranog proizvođača „Mageba“.

 

 

 

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill